Kollar film!

Hej! Nu ligger jag och Linnea och kollar film, vi har tränat 4 hästar och varit och solat vid skärskön! Nu kollar vi på Ice Age 3 och Linnea ska snart baka en kladdkaka till mig.... Mmh! ❤️
Akall sova hos henne inatt så uppdaterar senare med bilder ifrån dagen, puss hej! 



Fodring av hästarna!

God morgon! Är nu på väg in till stan för att fodra hästar, totalt 33 hästar ska ha hö och kraftfoder, efter detta så åker jag direkt ut till Linnea, kommer bli awesome, skriver senare idag 😄❤️


Fin fina lilla bestisfestis❤️❤️

Info om Louiz SWB ❤️

Hej tänkte skriva ett inlägg om min unghäst Louiz SWB.

Louiz SWB är ett svenska halvblod som är född 2012. Han är efter Zuidenwind och morfar är Bellini. Louiz är en svettfux men brun/svart man och svans med bläs och 4 vita strumpor. Jag har ägt  honom sedan han endast var 3 månader men vi fick hem honom drygt 3 månader senare. 

När han flyttade till oss så flyttade han ut till min bästa kompis stall där han fick 3 andra hingst kompisar och han bodde ute i Grimeton i nästan exakt 1 år. Efter det så flyttade han till skultagården där våra andra hästar står, ham blev även kastererd lagom till flytten. 

Snart är det dax att börja rida in honom, det skall vi förmodligem göra själva med hjälp av min tränare Lena Holgersson, men först är det en skön sommar att se fram emot.  

Louiz är en genom snäll häst som aldrig skulle göra något för att vara dum, han är nästan som en liten hund. Jag hoppas att vi har flera roliga år tillsammans! 

Detta var lite information om min lilla unghäst hoppas det var intressant att läsa, kommentera gärna frågor om honom eller något annat! :)










Louis SWB❤️❤️

Tja!

Hej bloggen! Det var längesen jag skrev nu. Har haft sjukt mucket i skolan med över 17 nationella prov och massa annat, men hästarna tränas som vanligt och allt går bra! 

Annars är mitt liv precis som vanligt, snart sommarlov och jag går ut 9:an, det är helt sjukt kan knappt tro det, det är super skönt men samtidigt super sorgligt.. Men snart är det en ny start på PS vilket kommer blir super kul! 

Som sagt så tränas hästarna precis som vanligt, inga speciella tävlingar på gång men ändå, träna är också kul! 
Emil är som vanligt men går bättre och bättre, Ichac tränas mer än någonsin vilket är super kul, och Louiz bara lever livet och växer, ham är ute i hagen väldigt mycket så han är hel nöjd. 

Imorgon ska jag ut till kära Linnea och sova där, det ska bli underbart och få komma till en riktig gård och bara leva livet på bästa sätt med alla hästarna, katterna och hundarna, gissar att vi ska träna häst också vilket jag diggar stort :)

Ska försöka komma på något roligt  inlägg men vi får se, ha det gött så länge, puss!
bild på mig och Amanda från dagens uteritt ❤️

Louiz SWB ❤️

RSS 2.0