Träna häst!

Hej!
Just nu sitter jag hemma hos Linnea och vi har precis kommit in från stallet efter att ha ridit 4 hästar!
Så idag har jag tränat Emil i förmiddags och sen Modesty och Gunwald.
Louiz och Ichac har även tränats.
 
Emil & Louiz:
Han fick en uteritt idag och Louiz gick med och tränades förhand. Vi tog en runda på 20-25 min och det var väldigt skönt att han bara fick sträcka på sig. Imorgon blir det ett dressyrpass med Emil i ridhuset/paddocken, beror på vilket väder det är.
 
Ichac:
Det var mamma som red ett dressyrpass på Ichac i paddocken, ungefär 1 timme. Han såg riktigt fin ut och mjuk.
Jag har inte jätte mycket mer att säga om det eftersom jag gjorde stallet samtidigt men mamma var väldigt nöjd. Men imorgon ska han vila och sen på tisdag ska Lisbeth rida och jag på onsdag! Så då kan jag skriva mer om honom.
 
Modesty:
Jag redModesty och Linnea red Kasper. Vi red en skogsrunda med både trav och skrit, mest skrott då Kasper var lite bråkig, men kul att rida henne igen , har inte gjort det sen förra året! Men hon var iallafall väldigt pigg och framåt. Det är väldigt annorlunda att rida en travhäst mot ett vanligt halvblod!
 
Gunwald:
Red ett dressyrpass på honom i paddocken, han är också en travhäst som inte är helt gång så han blev väldigt trött och svettig, men vissa stunder var han riktigt fin och rund när han gick ordentligt på tygeln. Travade mest men även lite galopp men det tyckte han var riktigt jobbigt!
Men kul var det iallafall!
 
Så detta var det jag gjort idag, nu ska jag snart åka hem och fixa lite mer med mina hästar, ha det bäst!

RSS 2.0